Bistecca di manzo
Stek z doskonałej wołowiny, wycinany z najlepszej, środkowej części polędwicy. Mięso pochodzi ze szlachetnej rasy młodego polskiego bydła, jest niezwykle kruche i delikatne. Gruby na około 4 centymetry stek tylko lekko rozbijamy dłonią i wrzucamy na grill bez przyprawiania, bo zgodnie z najlepszymi zasadami podawania steków dobre mięso obroni się samo.
Kucharze restauracji włoskiej Pasta i Basta smażą stek wedle indywidualnych życzeń naszych Gości - na krwisty, średnio krwisty bądź dobrze wysmażony.
Stek podajemy w towarzystwie ćwiartek ziemniaków oraz sosu z zielonego pieprzu.

Rezerwacja online stolika w restauracji Pasta i pasta

Zobacz aktualne wydarzenia i promocje

Przez cały tydzień (19. - 25. listopada 2018) zapraszamy na sycylijską ucztę, składającą się z trzech dań (Arancini, Norma, Cannoli) za 49 złotych!

Legendarne piwo, warzone do dziś według receptury stworzonej w średniowieczu przez mnichów z belgijskiego opactwa Grimbergen podajemy teraz w Paście.

Najpopularniejsze dania restauracji Pasta i basta

Odbierz prezent urodzinowy: 19 złotych na pastę!

Klub urodzinowy restauracji włoskiej Pasta i pasta

Wejdź do Klubu urodzinowego restauracji Pasta i basta i odbierz prezent na swoje urodziny: 19 złotych na dowolną pastę oraz kieliszek domowego wina. Twoje zdrowie!

> Zapisz się

Wejdź do strefy przywilejów

Zacznij dostawać informacje o wydarzeniach, promocjach i sekretnych zniżkach, dostępnych tylko dla "strefowiczów".

Nie przekażemy nikomu Twojego adresu i nie będziemy zapełniać Twojej skrzynki pocztowej nadaremnie. Słowo!
Natomiast Twój żołądek, to już całkiem inna sprawa...