Bistecca di manzo
Bistecca di manzo

Bistecca

Stek z doskonałej wołowiny, wycinany z najlepszej, środkowej części polędwicy. Mięso pochodzi ze szlachetnej rasy młodego polskiego bydła, jest niezwykle kruche i delikatne. Gruby na około 4 centymetry stek tylko lekko rozbijamy dłonią i wrzucamy na grill bez przyprawiania, bo zgodnie z najlepszymi zasadami podawania steków dobre mięso obroni się samo.
Kucharze restauracji włoskiej Pasta i Basta smażą stek wedle indywidualnych życzeń naszych Gości - na krwisty, średnio krwisty bądź dobrze wysmażony.
Stek podajemy w towarzystwie ćwiartek ziemniaków oraz sosu z zielonego pieprzu.

Restauracja włoska Pasta i basta na mapie Google

Aktualności, czyli co słychać w Paście?

Jak pracujemy w czasie majówki 2024?

Przez calutką majówkę od 29. kwietnia do 5. maja restauracja włoska Pasta i basta pracuje w zwykłych godzinach i zaprasza na Mokotów.

Pasta i Basta oficjalnym przedstawicielem szparagów na Mokotowie, czyli nowe menu na wiosnę i lato

Restauracja włoska Pasta i Basta z dumą prezentuje wiosenne menu, w którym królują szparagi, bąbelki oraz doskonałe nowe piwo z beczki - Zwierzyniec. Zapraszamy od piątku 26. kwietnia!

Zamów online i odbierz w restauracji - tak jest sporo taniej!

Gorąco zachęcamy do składania zamówień online i samodzielnego odbierania ich w restauracji przy ul. Odolańskiej 5. Takie zamówienia są aż o 20% tańsze!

 

A może coś słodkiego?