Kolacja i degustacja win z langwedockiej winnicy Domaine Gayda
Na kolację tematyczną, która połączy francuskie wina z włoską kuchnią zapraszamy 22 i 23 maja do restauracji Pasta i pasta na Mokotowie. Kolację poprowadzi Mateusz Pitas, importer win Domaine Gayda.
Będziemy degustować sześć win Gaydy (różowe, dwa białe i trzy czerwone), którym towarzyszyć będą specjalnie dobrane dania włoskiej kuchni. A zadaniem naszych Gości będzie jedynie ocena czy to połączenie jest udanym małżeństwem, czy też może mezaliansem...
Terminy:
Pasta i pasta Mokotów (ul. Odolańska 5):
22 maja, godz. 18:30
23 maja, godz. 18:30
Na wszystkie terminy kolacji prowadzimy internetową rezerwację miejsc. Możesz też zrobić wstępną rezerwację, pisząc maila z datą i godziną interesującego Cię spotkania na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Menu:
Rezerwacja miejsc:
Udział w kolacji tematycznej "Francuskie wina i włoska kuchnia" jest możliwy wyłącznie po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji i wpłaceniu zaliczki.
Cena zaproszenia na kolację, składającą się z czterech dań włoskiej kuchni oraz degustacji sześciu francuskich win z Langwedocji (według powyższego schematu) wynosi 140 złotych od osoby.
Rezerwacje przyjmujemy w restauracji Pasta i pasta oraz online w systemie rezerwacyjnym restauracji.