Jeśli chcesz zmienić swoją kolację w Paście w całkowicie oryginalne wydarzenie, to przygotujemy indywidualne menu degustacyjne, prywatną kolację tematyczną, komentowaną degustację win, albo nawet lekcję gotowania.
Punktem wyjścia do opracowania menu na taki wieczór będą dania z kolacji tematycznych i degustacji, które organizowaliśmy już w Paście:
- menu sycylijskie
- menu apulijskie
- menu toskańskie
- uczta z owoców morza
- menu umbryjskie
- menu z francuskimi winami
- menu północnych Włoch
- kolacja z Portofino
- kolacja z Positano
Informacje o przykładowych daniach z kolacji tematycznych są w tej zakładce.
Możemy też przygotować całkowicie nowe menu, dopasowane do życzeń Gości.
Minimalny czas potrzeby na przygotowanie prywatnej kolacji tematycznej to 7 dni, zaś minimalna grupa, dla jakiej taką kolację możemy przygotować, to 4 osoby.
Jeśli taka propozycja brzmi interesująco, prosimy o wypełnienie formularza rezerwacji przyjęcia w restauracji Pasta na Mokotowie, wskazanie daty oraz dań, bądź regionu, które powinniśmy wziąć pod uwagę przygotowując ofertę.