Carpaccio wołowe
Carpaccio di manzo

Carpaccio

Ta absolutnie klasyczna włoska przystawka swoją nazwę zawdzięcza malarzowi włoskiego renesansu - Vittore Carpaccio.

Znane są przeróżne odmiany carpaccio, ale w naszej włoskiej restauracji na Mokotowie podajemy je w wersji jak najbardziej tradycyjnej: cieniuteńkie, że aż przezroczyste płatki surowej polędwicy wołowej oraz plasterki parmezanu z rukolą, leciutko skropione sycylijską oliwą z pierwszego tłoczenia.

Restauracja włoska Pasta i basta na mapie Google

Odnalezienie restauracji włoskiej Pasta i basta jest proste z Google Maps. Tak trafia do nas najwięcej nowych Gości.

Dlatego bardzo dbamy o naszą wizytówkę w Google Maps i prezentujemy ją, jako narzędzie równie ważne, jak strona internetowa naszej restauracji. Dzięki wizytówce w Google Maps szybko i łatwo trafisz do restauracji włoskiej na Mokotowie, sprawdzisz menu, godziny otwarcia, informacje o specjalnych ofertach i wydarzeniach, a także przeczytasz opinie Gości na temat naszej pracy.
Zachęcamy do odwiedzenia wizytówki restauracji włoskiej Pasta i basta w Google Maps i dodania jej do ulubionych. W ten sposób zawsze będziesz miał pod ręką wskazówki, jak trafić po sto sposobów na makaron na Mokotowie w Warszawie.