Słynny florencki schab, marynowany przez całą noc w czosnku, rozmarynie i oliwie, a następnie pieczony w całości w piecu, podlewany własnym sosem i białym winem.
Aristę podajemy na plasterkach ziemniaków, pieczonych na grillu.
Słynny florencki schab, marynowany przez całą noc w czosnku, rozmarynie i oliwie, a następnie pieczony w całości w piecu, podlewany własnym sosem i białym winem.
Aristę podajemy na plasterkach ziemniaków, pieczonych na grillu.
Wszystkim naszym obecnym i przyszłym Gościom życzymy WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH.
Kiedy nieuchronnie nadchodzi prawdziwa jesień, a potem prawdziwa zima, pora na gorące-rozgrzewające napoje, które podajemy w Paście aż do wiosny...
Gorąco zachęcamy do składania zamówień online i samodzielnego odbierania ich w restauracji przy ul. Odolańskiej 5. Takie zamówienia są aż o 20% tańsze!