Tę tartę wyróżnia kruche cisto, wyrabiane z dodatkiem cytryny, a już w foremce posmarowane warstwą słodkiej masy z migdałów, cukru i masła. Tak przygotowany spód, połączony z pokrojonymi w cieniutkie plasterki kwaśnymi jabłkami wędruje do pieca.
Tę tartę wyróżnia kruche cisto, wyrabiane z dodatkiem cytryny, a już w foremce posmarowane warstwą słodkiej masy z migdałów, cukru i masła. Tak przygotowany spód, połączony z pokrojonymi w cieniutkie plasterki kwaśnymi jabłkami wędruje do pieca.
Kiedy nieuchronnie nadchodzi prawdziwa jesień, a potem prawdziwa zima, pora na gorące-rozgrzewające napoje, które podajemy w Paście aż do wiosny...
Gorąco zachęcamy do składania zamówień online i samodzielnego odbierania ich w restauracji przy ul. Odolańskiej 5. Takie zamówienia są aż o 20% tańsze!
Pod jednym dachem razem z Pastą urządziła się teraz siostrzana restauracja PO PIEROGI, czyli nowa pierogarnia na Mokotowie, gdzie podajemy ręcznie lepione pierogi pierwsza klasa!