Pizza Salame

Składniki: sos pomidorowy z włoskimi ziołami, ser mozzarella oraz pikantne salami.

Pizza na cieniutkim cieście

  • NOWE DANIE

    Nasza klasyczna pizza Margherita na cieniutkim, włoskim cieście uzupełniona na wierzchu ...

  • MORSKIE OPOWIEŚCI!

    Składniki: oryginalny sos pomidorowy z włoskimi ziołami, ser mozzarella oraz ...

  • Składniki: sos pomidorowy z włoskimi ziołami, ser mozzarella oraz pikantne ...

  • Składniki: sos pomidorowy z włoskimi ziołami, ser ...

  • Składniki: sos pomidorowy z włoskimi ziołami, ser mozzarella, karczochy, szynka gotowana i ...

  • Składniki: sos pomidorowy z włoskimi ziołami, ser mozzarella, szpinak, ser gorgonzola, ...

  • Składniki: zielone pesto z bazylii, ser ricotta, biała mozzarella, pomidorki cherry, ...

  • NOWOŚĆ!

    Składniki: sos pomidorowy z włoskimi ziołami, kapary, rukola (pizza bez ...

  • Składniki: sos pomidorowy z włoskimi ziołami, ser mozzarella oraz szynka parmeńska i rukola na ...

  • Składniki: sos pomidorowy z włoskimi ziołami, ser mozzarella, mielona szynka gotowana, krewetki, ...

Rezerwacja online stolika w restauracji Pasta i pasta

Zobacz aktualne wydarzenia i promocje

Gwarantujemy, że w porze lunchu Twoją ulubioną włoską pastę podamy w ciągu 15 minut, albo za nią nie płacisz!

Legendarne piwo, warzone do dziś według receptury stworzonej w średniowieczu przez mnichów z belgijskiego opactwa Grimbergen podajemy teraz w Paście.

Najpopularniejsze dania restauracji Pasta i basta

Odbierz prezent urodzinowy: 19 złotych na pastę!

Klub urodzinowy restauracji włoskiej Pasta i pasta

Wejdź do Klubu urodzinowego restauracji Pasta i basta i odbierz prezent na swoje urodziny: 19 złotych na dowolną pastę oraz kieliszek domowego wina. Twoje zdrowie!

> Zapisz się

Wejdź do strefy przywilejów

Zacznij dostawać informacje o wydarzeniach, promocjach i sekretnych zniżkach, dostępnych tylko dla "strefowiczów".

Nie przekażemy nikomu Twojego adresu i nie będziemy zapełniać Twojej skrzynki pocztowej nadaremnie. Słowo!
Natomiast Twój żołądek, to już całkiem inna sprawa...