Pizza Capriciosa

Składniki: sos pomidorowy z włoskimi ziołami, ser mozzarella, karczochy, szynka gotowana i pieczarki.

Pizza na cieniutkim cieście

  • DANIE SEZONOWE!

    Składniki: ser mozzarella, plasterki buraka, kozi ser, ...

  • Składniki: sos pomidorowy z włoskimi ziołami, ser mozzarella, szpinak, ser gorgonzola, ...

  • Składniki: sos pomidorowy z włoskimi ziołami, ser ...

  • Składniki: sos pomidorowy z włoskimi ziołami, ser mozzarella, mielona szynka gotowana, krewetki, ...

  • Składniki: sos pomidorowy z włoskimi ziołami, ser mozzarella, karczochy, szynka gotowana i ...

  • MORSKIE OPOWIEŚCI!

    Składniki: oryginalny sos pomidorowy z włoskimi ziołami, ser mozzarella oraz ...

  • NOWOŚĆ!

    Składniki: sos pomidorowy z włoskimi ziołami, kapary, rukola (pizza bez ...

  • Składniki: zielone pesto z bazylii, ser ricotta, biała mozzarella, pomidorki cherry, ...

  • Składniki: sos pomidorowy z włoskimi ziołami, ser mozzarella oraz pikantne ...

  • Składniki: sos pomidorowy z włoskimi ziołami, ser mozzarella oraz szynka parmeńska i rukola na ...

Rezerwacja online stolika w restauracji Pasta i pasta

Zobacz aktualne wydarzenia i promocje

Kiedy z bazarów znikają dynie, a mróz zaczyna ściskać, sięgamy po kolejny kulinarny symbol - polskiego czerwonego buraka podawanego rzecz jasna na sposób włoski.

Jeśli nie chcesz samodzielnie zajmować się przygotowywaniem przyjęcia wigilijnego, zleć tę robotę kucharzom z Pasty. 

Najpopularniejsze dania restauracji Pasta i basta

Odbierz prezent urodzinowy: 19 złotych na pastę!

Klub urodzinowy restauracji włoskiej Pasta i pasta

Wejdź do Klubu urodzinowego restauracji Pasta i basta i odbierz prezent na swoje urodziny: 19 złotych na dowolną pastę oraz kieliszek domowego wina. Twoje zdrowie!

> Zapisz się

Wejdź do strefy przywilejów

Zacznij dostawać informacje o wydarzeniach, promocjach i sekretnych zniżkach, dostępnych tylko dla "strefowiczów".

Nie przekażemy nikomu Twojego adresu i nie będziemy zapełniać Twojej skrzynki pocztowej nadaremnie. Słowo!
Natomiast Twój żołądek, to już całkiem inna sprawa...