Sezonowe menu dyniowe i grzybowe w Paście na Mokotowie

Od prawdziwej polskiej jesieni nie ma już odwrotu. Dlatego zapraszamy na dynię - najsmaczniejszy symbol jesieni.

Polską dynię podajemy w doskonałej, rozgrzewającej zupie z liśćmi kaffiru oraz nasionami granatu, a także w dwóch ręcznie robionych włoskich pierożkach: Mezzelune (z migdałami i dynią) i Cappelloni (z dynią i speckiem).

Restauracja włoska Pasta i Basta przedstawia zatem nowe menu sezonowe, które obowiązuje od 18 października 2017 roku:

Nie czekaj aż przyjdzie zima, zarezerwuj swój stolik już teraz!

Za zdjęcie dziękujemy shenotfarm.com

 

Rezerwacja online stolika w restauracji Pasta i pasta

Najpopularniejsze dania restauracji Pasta i basta

Odbierz prezent urodzinowy: 19 złotych na pastę!

Klub urodzinowy restauracji włoskiej Pasta i pasta

Wejdź do Klubu urodzinowego restauracji Pasta i basta i odbierz prezent na swoje urodziny: 19 złotych na dowolną pastę oraz kieliszek domowego wina. Twoje zdrowie!

> Zapisz się

Wejdź do strefy przywilejów

Zacznij dostawać informacje o wydarzeniach, promocjach i sekretnych zniżkach, dostępnych tylko dla "strefowiczów".

Nie przekażemy nikomu Twojego adresu i nie będziemy zapełniać Twojej skrzynki pocztowej nadaremnie. Słowo!
Natomiast Twój żołądek, to już całkiem inna sprawa...