Sezonowe menu dyniowe i grzybowe w Paście na Mokotowie

Jesienią w naszym sezonowym menu przedstawiamy leśne grzyby i dynię. Zapraszamy na dania przygotowane z najlepszych i najsmaczniejszych symboli tej pory roku.

Dynię przygotowujemy w postaci doskonałej, rozgrzewającej zupy z liśćmi kaffiru oraz imbiru i limonki, a grzyby w ręcznie lepionych pierogach grzybowych oraz - przede wszystkim - w domowym makaronie tagliatelle z prawdziwkami i podgrzybkami oraz pod postacią jesiennej pizzy. A, są jeszcze pyszne węgierki zawinięte w pierogowe ciasto z brązowym cukrem trzcinowym i cynamonem.

Restauracja włoska Pasta i Basta z dumą przedstawia jesienne menu sezonowe:

Nie czekaj aż przyjdzie zima, zarezerwuj swój stolik już teraz!

Za zdjęcie wozu z dyniami dziękujemy shenotfarm.com

 

Rezerwacja online stolika w restauracji Pasta i pasta

Najpopularniejsze dania restauracji Pasta i basta

Wejdź do strefy przywilejów

Zacznij dostawać informacje o wydarzeniach, promocjach i sekretnych zniżkach, dostępnych tylko dla "strefowiczów".

Nie przekażemy nikomu Twojego adresu i nie będziemy zapełniać Twojej skrzynki pocztowej nadaremnie. Słowo!
Natomiast Twój żołądek, to już całkiem inna sprawa...