Burak wkracza do akcji - nowe menu restauracji Pasta

Kiedy z bazarów znikają dynie, pora sięgnąć po kolejny symbol kulinarnej jesieni - polskiego czerwonego buraka podawanego rzecz jasna na sposób włoski.

Buraka, niegdyś uznawanego za synonim prostego jedzenia, dziś coraz odważniej zapraszanego na stoły w pięknych i miłych miejscach, przyrządzamy w Paście w różnorakich odmianach:

Klikając zdjęcia powyżej dowiesz się więcej o naszych sezonowych daniach, stworzonych z polskiego czerwonego buraka we włoskiej kuchni. Mamy go i w gnocchi, i w ravioli, jest w pizzy, w przystawce, a nawet w zupie...

W restauracji Pasta i Basta na Mokotowie po prostu udowadniamy, że burak już dawno zasłużył na dobrą zmianę pozycję na kulinarnych listach przebojów tej jesieni.

Smacznego! Zapraszamy do na Pasty na Mokotowie i basta!

Nowe menu sezonowe obowiązuje od wtorku, 28 listopada 2017 roku.

Buraczane menu sezonowe Nie czekaj aż przyjdzie zima, zarezerwuj swój stolik już teraz!

 

Rezerwacja online stolika w restauracji Pasta i pasta

Najpopularniejsze dania restauracji Pasta i basta

Odbierz prezent urodzinowy: 19 złotych na pastę!

Klub urodzinowy restauracji włoskiej Pasta i pasta

Wejdź do Klubu urodzinowego restauracji Pasta i basta i odbierz prezent na swoje urodziny: 19 złotych na dowolną pastę oraz kieliszek domowego wina. Twoje zdrowie!

> Zapisz się

Wejdź do strefy przywilejów

Zacznij dostawać informacje o wydarzeniach, promocjach i sekretnych zniżkach, dostępnych tylko dla "strefowiczów".

Nie przekażemy nikomu Twojego adresu i nie będziemy zapełniać Twojej skrzynki pocztowej nadaremnie. Słowo!
Natomiast Twój żołądek, to już całkiem inna sprawa...