Janusz Janiecpan starszy

Założyciel restauracji, autor nazwy Pasty i całego makaronowego konceptu. Na co dzień zajmuje się sprawami "zewnętrznymi" restauracji.

Dziennikarz, który po wielu latach pracy w wielkiej firmie, sprawdza się w firmie malutkiej.

Frik na punkcie wszystkiego, co związane z marketingiem i nowymi technologiami, gdyby to było możliwe, podawałby makaron w sieci.

Rezerwacja online stolika w restauracji Pasta i pasta

Co słychać w Paście?

Tegoroczną kolację wigilijną przygotujesz znacznie łatwiej, jeśli część zadań zlecisz naszym kucharzom. 

Jesienią w naszym sezonowym menu przedstawiamy leśne grzyby i dynię. Zapraszamy na dania przygotowane z najlepszych i najsmaczniejszych symboli tej pory roku.

Najpopularniejsze dania restauracji Pasta i basta

Wejdź do strefy przywilejów

Zacznij dostawać informacje o wydarzeniach, promocjach i sekretnych zniżkach, dostępnych tylko dla "strefowiczów".

Nie przekażemy nikomu Twojego adresu i nie będziemy zapełniać Twojej skrzynki pocztowej nadaremnie. Słowo!
Natomiast Twój żołądek, to już całkiem inna sprawa...