Barolo DOCG Sarmassa

Barolo DOCG Sarmassa - restauracja Pasta i basta, winoWino czerwone wytrawne

Szczep: 100% Nebbiolo

Wino dojrzewa 30 miesięcy w beczkach ze słoweńskiego dębu, a następnie 12 miesięcy w butelce.

Barolo z parceli Sarmassa. Potężne, aromatyczne, zamknięte, zdecydowana kwasowość jednak idealnie zrównoważona.

Wyraźne garbniki podkreślają smak klasycznego Nebbiolo.

Opisane w panelu degustacyjnym “Magazynu Wino” jako znakomite.
(“Magazyn Wino”, luty 2012, Nr 1/2012)

Restauracja włoska Pasta i basta na mapie Google

Aktualności, czyli co słychać w Paście?

Przedstawiamy napoje na chłodniejsze dni

Kiedy nieuchronnie nadchodzi prawdziwa jesień, a potem prawdziwa zima, pora na gorące-rozgrzewające napoje, które podajemy w Paście aż do wiosny...

Zamów online i odbierz w restauracji - tak jest sporo taniej!

Gorąco zachęcamy do składania zamówień online i samodzielnego odbierania ich w restauracji przy ul. Odolańskiej 5. Takie zamówienia są aż o 20% tańsze!

 

Przyjdź PO PIEROGI - ręcznie lepione pierogi pierwsza klasa na Mokotowie!

Pod jednym dachem razem z Pastą urządziła się teraz siostrzana restauracja PO PIEROGI, czyli nowa pierogarnia na Mokotowie, gdzie podajemy ręcznie lepione pierogi pierwsza klasa!

A może coś słodkiego?