Sałaty, grillowany kurczak, pomidorki cherry, czerwona cebula, pestki dyni, sos czosnkowy
Sałaty, zupy, mięso
Kozi ser, gruszka sałaty, rukola, pomidorki cherry, pestki słonecznika, kiełki, oliwa z oliwek, ocet balsamiczny
Podane na rukoli carpaccio z czerwonych buraków z kozim serem posypane prażonymi orzechami włoskimi
Sałaty, pomidory, oliwa z oliwek, ocet balsamiczny
Kawałki grillowanej wołowiny z sałatą, rukolą, pomidorami oraz z grillowanym bakłażanem i cukinią, podawane z musztardowym dressingiem.
Kremem z pomidorów czyli kolejna klasyka włoskiej kuchni w menu restauracji Pasta i basta.
Delikatny norweski łosoś z grillowanymi warzywami
To jedno z naszych popisowych dań, od lat cieszące się uznaniem wielu Gości restauracji Pasta i basta na Mokotowie.
Pierś kurczaka smażona w świeżych pomidorach pod pierzynką z plasterków mozzarelli podana z frytkami
Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym i frytkami.
Tagliata to nazwa pochodząca od włoskiego słowa tagliare, co oznacza kroić, ciąć.