Delikatny norweski łosoś ze szparagami i grillowanymi warzywami
Sałaty, zupy, mięso
Kozi ser, gruszka sałaty, rukola, pomidorki cherry, pestki słonecznika, kiełki, oliwa z oliwek, ocet balsamiczny
Sałaty, pomidory, oliwa z oliwek, ocet balsamiczny
Kawałki grillowanej wołowiny z sałatą, rukolą, pomidorami oraz z grillowanym bakłażanem i cukinią, podawane z musztardowym dressingiem.
To jedno z naszych popisowych dań, od lat cieszące się uznaniem Gości restauracji Pasta i basta na Mokotowie.
Kremem z pomidorów czyli kolejna klasyka włoskiej kuchni w menu restauracji Pasta i basta.
Pierś kurczaka smażona w świeżych pomidorach pod pierzynką z plasterków mozzarelli podana z frytkami
Polędwiczka wieprzowa podana z sosem grzybowym i plasterkami polenty
Tagliata to nazwa pochodząca od włoskiego słowa tagliare, co oznacza kroić, ciąć.