Klasyczna sycylijska potrawa makaronowa, specjalność Katanii. Mamy tu sos łączący kremową konsystencję bakłażanów ze słodko kwaśnym smakiem pomidorów oraz delikatny serek ricotta.
Klasyczna sycylijska potrawa makaronowa, specjalność Katanii. Mamy tu sos łączący kremową konsystencję bakłażanów ze słodko kwaśnym smakiem pomidorów oraz delikatny serek ricotta.
Przez calutką majówkę od 29. kwietnia do 5. maja restauracja włoska Pasta i basta pracuje w zwykłych godzinach i zaprasza na Mokotów.
Restauracja włoska Pasta i Basta z dumą prezentuje wiosenne menu, w którym królują szparagi, bąbelki oraz doskonałe nowe piwo z beczki - Zwierzyniec. Zapraszamy od piątku 26. kwietnia!
Gorąco zachęcamy do składania zamówień online i samodzielnego odbierania ich w restauracji przy ul. Odolańskiej 5. Takie zamówienia są aż o 20% tańsze!