Insalate, Zuppe e Carne, czyli sałaty, zupy i mięso

  • Zupy
  • Mięso
  • Sałaty
  • DANIE SEZONOWE!

    Lekka zupa z białych i zielonych szparagów, a także z ziemniaków i ...

  • NOWOŚĆ!

    Tagliata to nazwa pochodząca od włoskiego słowa tagliare, co oznacza kroić, ciąć. I ...

  • Filet z atlantyckiego dorsza w sosie z oliwek, pomidorków koktajlowych i ...

  • Stek z doskonałej wołowiny, wycinany z najlepszej, środkowej części ...
  • Kremem z pomidorów czyli kolejna klasyka włoskiej kuchni w menu restauracji Pasta i basta. A to, co ...

  • Grillowany filet z piersi kurczaka, dosmaczony bazyliowym pesto, podany z grillowanymi ...

  • DANIE SEZONOWE!

    Sałaty, prażony słonecznik, pomidorki koktajlowe i ser konecki, dosmaczone olejem ...

  • Kawałki grillowanej wołowiny z sałatą, rukolą, pomidorami oraz z grillowanym bakłażanem i cukinią, ...

  • MORSKIE OPOWIEŚCI!

    To jedno z naszych popisowych dań. Nasza zupa rybna powstaje nie tylko z ...

  • NOWOŚĆ!

    Cała makrela pieczona z włoskimi ziołami w piecu podana z grillowaną cukinią

    Podajemy od ...

Rezerwacja online stolika w restauracji Pasta i pasta

Zobacz aktualne wydarzenia i promocje

Restauracja Pasta i basta przedstawia nowe menu, w którym rządzą warzywa oraz letnie drinki.

Restauracja włoska Pasta i Basta z dumą prezentuje wiosenne menu sezonowe, w którym królują szparagi oraz białe wino. Zapraszamy od wtorku 24. kwietnia.

Najpopularniejsze dania restauracji Pasta i basta

Odbierz prezent urodzinowy: 19 złotych na pastę!

Klub urodzinowy restauracji włoskiej Pasta i pasta

Wejdź do Klubu urodzinowego restauracji Pasta i basta i odbierz prezent na swoje urodziny: 19 złotych na dowolną pastę oraz kieliszek domowego wina. Twoje zdrowie!

> Zapisz się

Wejdź do strefy przywilejów

Zacznij dostawać informacje o wydarzeniach, promocjach i sekretnych zniżkach, dostępnych tylko dla "strefowiczów".

Nie przekażemy nikomu Twojego adresu i nie będziemy zapełniać Twojej skrzynki pocztowej nadaremnie. Słowo!
Natomiast Twój żołądek, to już całkiem inna sprawa...